Kwalitatieve industriebouw sinds 1938

Industriebouw sinds 1938


DAS nv uit Bree is een betrouwbare & ervaren partner voor de meest uiteenlopende vormen van industriebouw. Een degelijk familiebedrijf van de tweede generatie, dat in 1938 als eenmansbedrijf werd gesticht en werd omgevormd tot een familiale vennootschap in 1971.

In 1980 werd ook een montagefiliaal opgericht, genaamd GEDABEK BVBA. Samen stellen wij momenteel een 50-tal goed opgeleide en gemotiveerde arbeiders en omkadering te werk.

 

Specialist in kleine en middelgrote industriebouw


Samen met de selectie van degelijke leveranciers en onderaannemers voor de meer specifieke taken, kunnen wij weldoordacht een degelijk voorstel aan een potentiële klant bezorgen. Een eigen studiedienst en up to date machinepark garanderen een snelle en kwaliteitsvolle service.Onze doelgroepen zijn voornamelijk KMO’s en industriële bedrijven die hun projecten aan ons willen toevertrouwen.

De kleine en middelgrote projecten die wij uitvoeren zijn voornamelijk: fabriekshallen met of zonder kantoren, garages met showroom, magazijnen, opslagruimten, diepvriesruimten en fruitloodsen in staal en desgewenst in beton en/of metselwerk, zowel in renovatie als nieuwbouw.


 
Copyright © 2013 www.dasnv.be